Úszás delfinekkel, látogatás a delfinparkban  • Ár: Delfinekkel úszás 160 eur / fő (8 éves kortól foglalható csak), delfin simogatás 80 eur / fő (6 éves kortól foglalható csak), kísérőjegy ill. papagáj-fóka-delfinshow belépő 18 eur / fő, 13 eur / gyerek.
  • Indul: Naponta, előzetes foglalás szükséges.
  • Málta
  • Angol nyelvű

Mindhárom típusú jegy magába foglalja a papagáj, fóka, delfinshow, hüllőház látogatását is. Úszás esetén 30 perc a medencében a delfinekkel, simogatás esetén 20 perc interaktív foglalkozás a medence széléről.

Étkezést és transzfert a delfinparkba. Önállóan szükséges érkezni. Sliema/St. Julian’sből a 212-es, Bugibba/Qawraból a 212-es, Mellieha/Cirkewwatól a 222-es buszokkal közelíthető meg. Bahar Ic Caghaq falunál kell leszállni (látható a buszról/főútról a delfinpark parkolója és egy nagy plakát is).

Kb. 5 óra.


Írjon üzenetet!

Kérdése lenne kirándulással, szállással kapcsolatban? Esetleg egyedi személyre szabott ajánlat érdekli?
Itt írhat nekem. Igyekszem minden levelet egy napon belül megválaszolni.

Programleírás, információ

Önálló megérkezést követően belépés a delfinparkba. A kasszánál részletes ismertetést kapnak az időpontokról és a program menetéről, egyes helyszínekről, ehhez térképet is biztosít a park. Az úszás programon várandós hölgyek nem vehetnek részt. Úszás tudás szükséges. Fürdőruhát, törölközőt vigyék magukkal, a park neoprén ruhát biztosít mindenkinek. Az úszás során a trénerek utasításai alapján zajlik a program. A medencében kb. 7 m mély a víz. folyik Úszás és simogatás program során egyaránt ékszereket le kell majd venni. Étterem található a delfinpark területén. Érdemes kalapot, fejfedőt vinni, mert a park egyes részein nem biztosított az árnyékolás.


Térkép

További túrák, kirándulások