Gozo – Comino kirándulás  • Ár: 85 eur/fő, gyerek 55 eur (6-12 éves korig)
  • Indul: Szept. 19, 22, 23, 26, 28. Okt. 1, 5, 11, 16, 17, 26. Nov. 7, 10, 14, 17, 21, 24, 28. Dec. 1, 5, 8, 12, 15, 19, 22. Előzetes foglalás szükséges. Ha nincs olyan dátum amit keres, kérem jelezze!
  • Találkozó: szállásuktól vagy ahhoz közeli találkozó pontról
  • Magyar nyelven

Idegenvezetést, közlekedési költséget, kompjegyet.

Fakultatív csónakázás Dwejra-nál, időjárás függvényében, 5 eur/fő.

Kb. 8 óra.


Írjon üzenetet!

Kérdése lenne kirándulással, szállással kapcsolatban? Esetleg egyedi személyre szabott ajánlat érdekli?
Itt írhat nekem. Igyekszem minden levelet egy napon belül megválaszolni.

Programleírás, információ

Egésznapos kirándulásunk folyamán egy nap alatt lehetőségünk lesz Gozo csodáit megtekinteni és a híres Kék Lagúnát is megismerni. Transzfer a kikötőbe, ahol kompra szállunk és kb. fél órás hajózás után megérkezünk Gozo-ra, ahol bejárjuk a sziget főbb látványosságait.

Elmegyünk a sólepárlókhoz, majd Ta Pinu bazilikánál, a zarándokhelynél is megállunk. Dwejra is a megállók között szerepel, ahol a Gomba szikla és Belső tenger található. Csónakázási lehetőség lesz időjárás függvényében, melynek folyamán a csónakos több barlangot is megmutat, melyek a sziklafalak közt rejtőznek. Ennek ára 5 eur/fő. Xlendi kis öblében egy fotószünetet ejtünk.

Mgarr kikötőben kis hajóra szállva egy rövid út után Comino szigetére érkezve a csodálatos színű Kék Lagúnában lehetőség egy mártózásra, fényképezésre vagy egy ananász koktél elfogyasztására. Téli időszakban ez a része a programnak időjárás függő. (rossz idő esetén csak Gozo az útvonal)


Térkép

További túrák, kirándulások