SZERETETTEL ÜDVÖZLÖM A HONLAPOMON!

Nagy-Kollár Judit vagyok, magyar anyanyelvű hivatalos máltai idegenvezető (eng.szám 889) és
engedéllyel rendelkező (TRA/J/20) túraszervező.

Imádok utazni! Úgy gondolom, az egyik legcsodálatosabb lehetőség az életben a megújulásra, feltöltődésre. Lenyűgöz minden különböző kultúra és még inkább az igen változatos tájak.

Amikor valakinek programot ajánlok és idegenvezetek, mindig arra törekszem, hogy ne legyen sablonos! Kiszerettem a futószalagos szolgáltatásokból! Azt teszem bele a túrákba, ami jó magam is vagyok!

Jelenleg a Máltai Idegenforgalmi Hivatal hivatalos idegenvezetője és túraszervezőjeként tevékenykedem.

Mögöttem áll 16 máltai szezon tapasztalata, 20 turizmusban – utazási irodában eltöltött év gyakorlata. Tisztán látom az utazási szokásokban végbement változásokat, melyek a világjárvány óta még inkább erősödtek. Ehhez alkalmazkodom én is.

Napjainkban könnyedén foglalhatunk a világ bármely pontjára repülőjegyet, szállást, programokat akár otthonunkból is, de egy valamit nem helyettesíthetünk vagy szervezhetünk meg saját magunk … egy a helyszínt jól ismerő ember tapasztalatát, tudását. Én ezt kínálom Önnek!

Miben tudunk együttműködni? Időt, energiát és sok esetben pénzt tudok spórolni Önnek, ha kéri segítségemet.

Mindig jól jön egy segítő kéz, akinek az igényeinket elmesélve azonnal választ kapunk a mikor utazzunk, hol szálljunk meg, miket keressünk fel kérdésekre. Nincs szükség az interneten hosszas böngészésre a helyi viszonyokról, mert annál többet nem fogunk megtudni, mintha egy ott élő idegenvezetőt kérdezünk. Rávilágítok a lényeges dolgokra, nem fog elveszni a részletekben, felesleges köröket futva. Átbeszéljük az utazási lehetőségeket, repülőjegy és szállás tekintetében, utazási irodás vagy önálló szervezési lehetőségeket. Hozzátesszük a reptéri transzfert, nálam a helyszíni programok széles kínálatából válogathat.


A kezdetek

De nézzük hol is kezdődött minden…

Hosszú évekig azt gondoltam, valamilyen egészségügyi pályára fogok menni. A budapesti Szent Margit Gimnáziumban tett érettségim után 3 barátnőmmel nyakunkba vettük a „világot”. Ez egy fordulópont volt az életemben, amikor is rádöbbentem, hogy hogyan fogok az embereknek segítséget nyújtani – a kórházak vagy gyógyszertárak helyszínei helyett- és mindeközben fantasztikus élményekkel és ismeretekkel jómagam is gazdagodni. Innen kezdve már nem volt kérdés, az út hosszú volt és fáradtságos, de minden nap a célom hajtott, turizmust fogok tanulni és idegenvezető leszek.

Először OKJ képzés keretén belül protokoll, utazásszervező és idegenvezető ismereteket valamint képesítést szereztem, majd utazási irodában kezdtem dolgozni és mellette a Budapesti Gazdasági Főiskolán (KVIFK) idegenforgalmi és szálloda szakon lediplomáztam. Az álmom 16 évvel ezelőtt valóra vált, elsőként Korfun próbálhattam ki magam. 2008-ban, a következő évben az élet már Máltára sodort, azóta itt is ragadtam!

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK

értékelések

Képeket készítette: Földi Pál – foldiphoto.com