BEMUTATKOZÁS

néhány szó magamról

SZERETETTEL ÜDVÖZLÖM A HONLAPOMON!

Kollár Judit vagyok, magyar anyanyelvű máltai idegenvezető.

H
Hosszú évekig azt gondoltam, valamilyen egészségügyi pályára fogok menni. A budapesti Szent Margit Gimnáziumban tett érettségim után 3 barátnőmmel nyakunkba vettük a „világot”. Ez egy fordulópont volt az életemben, amikor is rádöbbentem, hogy hogyan fogok az embereknek segítséget nyújtani – a kórházak vagy gyógyszertárak helyszínei helyett- és mindeközben fantasztikus élményekkel és ismeretekkel jómagam is gazdagodni. Innen kezdve már nem volt kérdés, az út hosszú volt és fáradtságos, de minden nap a célom hajtott, turizmust fogok tanulni és idegenvezető leszek.

Először OKJ képzés keretén belül protokoll, utazásszervező és idegenvezető ismereteket valamint képesítést szereztem, majd utazási irodában kezdtem dolgozni és mellette a Budapesti Gazdasági Főiskolán (KVIFK) idegenforgalmi és szálloda szakon lediplomáztam. Az álmom 13 évvel ezelőtt valóra vált, elsőként Korfun próbálhattam ki magam. 2008-ban, a következő évben az élet már Máltára sodort, azóta ott is ragadtam!

2017-ben alkalmazkodva a mai világ kívánalmaihoz, hoztam létre saját honlapom és facebook oldalam. Napjainkban könnyedén foglalhatunk a világ bármely pontjára repülőjegyet és szállást akár otthonunkból is, de egy valamit nem helyettesíthetünk vagy szervezhetünk meg saját magunk … egy a helyszínt jól ismerő ember tapasztalatát, tudását.

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK

értékelések