Quad túrák  • Ár: Máltai út 150 eur/quad/2 fő, gozoi út 200 eur/quad/2 fő.
  • Indul: Tetszőleges napokon, előzetes foglalás szükséges. Máltai túra 11.00, Gozo 10.00.
  • Málta, Gozo
  • Magyar nyelven

A túra tartalmazza a biztosítást, üzemanyagot, videófelvételeket (GoPro+Drone), a magyar túravezetést, lélegzetelállító látványokat, rejtett útvonalakat, homokos partokat. A túrákról GoPro és Drone videók készülnek, melynek a vágott verzióját ajándékként elküldünk.

Belépőköltségeket, étkezést. St. Pauls’s Baybe való eljutást. Sliemaból a 222-es, Mellieha/Cirkewwatól a 222-es buszokkal közelíthető meg. Találkozási pont: St Pauls’s bay, Triq IL-Karmnu street, utca végén (tenger felőli oldal). Pontos cím: https://www.google.com/maps/place/35%C2%B056’58.1%22N+14%C2%B023’57.4%22E/@35.9499222,14.3937934,15.5z/data=!4m6!3m5!1s0x0:0x0!7e2!8m2!3d35.9494721!4d14.3992853

Málta kb. 5-6 óra, Gozo kb. 7-8 óra. Máltai túra 11.00, Gozo 10.00-kor indul St. Paul’s Bay-ről.


Írjon üzenetet!

Kérdése lenne kirándulással, szállással kapcsolatban? Esetleg egyedi személyre szabott ajánlat érdekli?
Itt írhat nekem. Igyekszem minden levelet egy napon belül megválaszolni.

Programleírás, információ

A máltai túra körülbelül 6 órát vesz igénybe, délelőtt 11-kor indul egy megadott címről St. Paul’s Bayről. A túra során számos pihenőt fogunk tartani, lehetőség nyílik városnézésre a mesés Mdina-ban, ezt követően Buskett Gardens és Dingli Cliffs lesznek a következő megállók. Majd a legszebb homokos tengerpartokra (Ghajn Tuffieha, Golden bay) is elmegyünk, ahol fürdésre és étkezésre is lesz lehetőség (ár nem tartalmazza).

A gozoi túra körülbelül 8 órát vesz igénybe. Délelőtt 10kor indul Málta szigetéről egy megadott címről St. Paul’s Bayről, majd komppal érkezünk át Gozo szigetére. Ezen a túrán is számos pihenőt fogunk tartani, Mixta Cave, Salt Pans (Gozoi sólepárlók), Wied IL-Ghasri megállókkal. Ezt követően lehetőség nyílik fürdésre és étkezésre (ár nem tartalmazza) is Ramla bayen, majd meglátogatjuk a „Mini Azure Window-t” (Wied IL-Mielah) az eredeti sajnos egy pár éve összeomlott.

Részvételi feltételek:

A quadokat mindenki a saját felelőségére vezeti.

A túrán résztvevőknek a túravezetőt a túra kezdetétől a túra végéig követniük kell.

25 évet betöltött és 60 év alatti személy vezetheti csak a quadokat. A quadok vetezéséhez érvényes „B” kategóriás jogosítvány szükséges. Baleset esetén 350 euros önrész terhelhető quad vezetőjére.

A quadok vezetésénél a legfontosabb szempont a BIZTONSÁG, így az előzgetés szigorúan TILOS !!!

Amennyiben a fent említett szabályokat a túrán résztvevő/résztvevők nem követik, az a túra azonnali befejezését vonhatja maga után, a befizetett részvételi díj visszatérítése nélkül.

 A vezetők jogosítványának fotóját ide legyenek kedvesek elküldeni: [email protected]

A quadokon vannak nagy méretű tárolóboxok, amikbe elég sok minden befér. Fürdőruhát, törölközőt, naptejet vigyenek magukkal. Étkezéssel kapcsolatban, természetesen vihetnek magatokkal ennivalót is, de a túra során lesz lehetőség étkezésre.


Térkép

További túrák, kirándulások