CSOPORTOS KIRÁNDULÁSOK, MAGÁNTÚRÁK

különleges máltai felfedezések magyar idegenvezetővel

KIS CSOPORTOS ÉS EGYÉNI TÚRÁK

Számtalan nagy buszos kirándulás, megannyi turista kalauzolása után eljött az ideje annak is, hogy mindazt az eddig háttérbe szoruló tapasztalatot, rejtett helyszíneket amelyek engem igazán motiválnak, most másokkal is megosszam egyedi túrák keretein belül azokkal, akik erre nyitottak.

Megállunk élvezni a pillanatokat, közben akár ismerkedünk a valódi máltai ízekkel egy piknik keretein belül. A gasztro ízrobbanáshoz évszázados receptek között válogatunk a helyi péknél, halboltban és piacon szerzünk be mindent, és adjuk át magunkat a főzés izgalmának… hogyan készül a máltai nyúlragu, honnan érdemes mindent beszereznünk a könnyű kis mediterrán fogásokhoz, hogyan süthetünk pillanatok alatt finom halat, vagy főzhetünk kagylót, tintahalat, rákot, hol van jó piac, hol ehetjük a legfinomabb süteményeket, ismerjük meg a helyi pék kínálatát. Az olasz hagyományoknak hódolva térhetünk be egy jó pizzára egy olyan öbölben, amely mellett biztosan elmennénk.

Ha fittek szeretnénk maradni a nyaralás alatt is; fussunk a tengerparti sétányon, tegyünk gyalogtúrákat elbűvölő helyeken, menjünk zumbára, tanuljunk salsázni, tengeri kajakozzunk, búvárkodjunk vagy snorkelezzünk, lovagoljunk, jógázzunk, kerékpározzunk. Mindeközben koncertek, fesztiválok és egyéb programok is várnak minket.

Az ár többek között függ a túra időtartamától, a használt közlekedési eszköztől és létszámtól is. Kérje ajánlatomat!

Szolgáltatásaim között továbbá indulás előtti tanácsadás, információnyújtás, valamint érkezést követően információs óra is kérhető a szálláson, díjfizetés ellenében.Ha Ön mégis a hagyományos felfedezésnél maradna, Máltán számos, a főbb látnivalók felkeresését biztosító magyar nyelvű buszos túrán, fürdős hajókiránduláson vehet részt (idegen nyelven).Továbbá felkereshetjük a delfinparkot, ahol bemutatókat tekinthetünk meg, vagy simogathatjuk, illetve úszhatunk is a delfinekkel. Ha kedvet kapunk egy szicíliai kiruccanáshoz, ennek sincs akadálya (magyar vezetés minimális létszám függvényében).

TÚRÁK 2020

MAGYAR NYELVŰ KIRÁNDULÁSOK

 

VALLETTA – KÉK BARLANG – MDINA

A lovagok egykori és a köztársaság mai varázslatos szépségű fővárosa, Valletta felfedezése: Felső-Barakka kert (csodás kilátás a festői városra és a tengerre), Szent János katedrális (belülről), séta a város főbb látnivalói mellett. Majd utazás tovább a Blue Grotto-hoz (Kék barlang): lélegzetelállítóan szép alkotása a természetnek, fotószünettel (fakultatív hajózás időjárás függvényében: 8 euro/fő). Haladunk Málta arabok által alapított (9. század) egykori fővárosába Mdina-ba. Lenyűgöző paloták, dóm, séta a „csendes város”-ban.

 • Ár: 50 eur / fő
 • Indul: indul min. 10 fő esetén
 • Időtartam, mit tartalmaz: 6-8 óra szállás elhelyezkedésétől függően, katedrális belépő, idegenvezetés, közlekedési költség az árban

 

GOZO  FELFEDEZÉSE

A komphajóról megcsodáljuk Comino szigetének kopár szikláit és Mgarr festői kikötőjét; Gganthija templom – a világ legrégibb megalitikus templom együttese, Victoria városa – a sziget fővárosában szabadidő, fakultatív séta a Citadella-ban. Dwejra fenséges sziklavilágában találjuk a 2017 márciusában a tengerre beomlott „Azúr ablak” helyét. A belső tavat szűk szurdokkijárat köti össze a nyílt tengerrel (fakultatív csónakázás időjárás függvényében, 4 euro/fő). Xlendi Bay – festői szépségű tengeröböl és halászfalu. Likőr-és sajtkóstolás, vásárlási lehetőség, fotószünetek elbűvölő megállókkal.

 • Ár: 55 eur / fő
 • Indul: indul min. 10 fő esetén
 • Időtartam, mit tartalmaz: 7-9 óra szállás elhelyezkedésétől függően, kompjegy, Ggantija belépő, idegenvezetés, közlekedési költség az árban

 

VALLETTA – VITTORIOSA TÚRA

Komplett Valletta-i felfedezés sétával, keresztbe szeljük a fővárost, megmutatjuk a fontos és rejtett látnivalókat. Közben a Vendégünk leszel egy ftirára, mely nem más mint egy máltai pékáru fajta, melyet kívánságod szerint töltenek meg. Áthajózunk Vittoriosaba, /2 eur/fő, hogy további csoda helyek felfedezői lehessünk. Opcionális belépők Málta 5D 9,5 eur/ fő, Szent János Katedrális 10 eur / fő, 12 év alatt ingyenes, 60 év felett 7,5 eur/ fő.

 • Ár: 35 eur / fő
 • Indul: indul min. 4 fő esetén
 • Időtartam, mit tartalmaz: 4-5 óra, idegenvezetés és ftira szendvics

 

GYALOGOS FELFEDEZÉS, MAGÁNKIRÁNDULÁS

 • Ár: 1-2 fő esetén 25 eur/ óra, 3-7 fő esetén 30 eur/ óra, magasabb létszám esetén 40 eur/ óra díjon. Közlekedési eszköz létszám függvényében igényelhető, komplettebb szigettúrák megtételéhez.
 • Indul: kérhető tetszőleges városban, tetszőleges napokon
 • Időtartam, mit tartalmaz: 3 órát szükséges foglalni, idegenvezetés

 

QUAD TÚRÁK

 • Ár: máltai út 115 eur/quad/2 fő, gozoi út 165 eur/quad/2 fő
 • Indul: tetszőleges napokon
 • Időtartam, mit tartalmaz: Málta kb. 5-6 óra, Gozo kb. 6-7 óra, túrákon GoPro és drónfelvétel készül, üzemanyag, bukósisak, túravezető, biztosítás

Rejtett útvonalakon, főképp a sziget természeti szépségeit mutatja meg ez a fajta felfedezés, ahol a quadokat az Utasok vezetik, B kategóriás jogosítvány szükséges, kizárólag 25 év felettiek vezethetnek.

 

BEMUTATÓ MERÜLÉS, BÚVÁRKODÁS

 • Ár: 55 eur / fő
 • Indul: tetszőleges napokon
 • Időtartam, mit tartalmaz: 25 perc a víz alatt 5 m mélységig, az egész program transzferrel kb. 4 óra, felszerelés, oktatás, transzfer

 

KAJAK BÉRLÉS

Ár:

 

1 óra 2 óra 4 óra 8 óra
1 fős

 

10 Eur 15 Eur 30 Eur 50 Eur
2 fős 15 Eur 25 Eur 40 Eur

70 Eur

 • Indul: tetszőleges napokon, a kajakok átvehetők Qawraban
 • Időtartam, mit tartalmaz: kajakbérlés

 

 

ANGOL, NÉMET nyelvű kirándulások  (francia, olasz, spanyol, orosz nyelvek létszám függvényében)

 

MDINA régi főváros-DINGLI sziklák-SAN ANTON kert-MOSTA dóm-TA QALI kézműves falu

Remek kirándulás a máltai sziget középső és nyugati partvidékére, melyben a legfőbb látnivalók szerepelnek.

 • Ár: 55 eur/ fő, 25 eur/gyerek 12 évig
 • Indul: egész évben minden héten kedd, pénteki napokon
 • Időtartam, mit tartalmaz: 6-8 óra szállás elhelyezkedésétől függően, templom belépő, ebéd, idegenvezetés és közlekedési költség az árban

 

GOZO FELFEDEZÉSE – VICTORIA Citadellával-DWEJRA sziklái-GGANTIJJA megalitikus romjai-CSIPKE-SAJT VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG

Málta testvérszigete is bőven tart számunkra megállókat, nem szabad kihagyni a meglátogatását. Ggantija belépő az árban, fakultatív csónakázás az egykori Azúr Ablak sírjánál, 4 eur/ fő.

 • Ár: 64 eur/ fő, 25 eur/gyerek 12 évig
 • Indul: egész évben minden héten hétfő /Ggantijja nélkül/, csürtörtök, szombati napokon
 • Időtartam, mit tartalmaz: 7-9 óra szállás elhelyezkedésétől függően, kompjegy, Ggantija belépő /kiv. hétfő/, ebéd, idegenvezetés és közlekedési költség az árban

 

KÉK BARLANG – MARSAXLOKK

Kellemes kirándulás a vasárnapi piacra és a Kék Barlanghoz, ahol időjárás függvényében csónakra is szállhatunk, hogy a víz felől lássuk a hatalmas sziklákat. /8 eur/fő/

 • Ár: 31 eur/ fő, 14 eur/gyerek 12 évig.
 • Indul: egész évben minden héten vasárnaponként
 • Időtartam, mit tartalmaz: 4-5 óra szállás elhelyezkedésétől függően, idegenvezetés és közlekedési költség

 

 

ANGOL NYELVŰ KIRÁNDULÁSOK

 

DELFINEKKEL ÚSZÁS/SHOW

Ezúton hívjuk fel a figyelmet erre az Európában különlegességnek számító máltai programlehetőségre! Lepje meg családját szórakoztató papagáj-, fóka és delfin show-val, vagy nyújtson életre szóló élményt: ússzon delfinekkel!

 • Ár: show megtekintése: 16 eur / fő, gyerek: 11 eur / fő (4-12 éves korig), úszás delfinekkel: 125 eur / fő, júl-aug. 140 eur / fő, máj-jún-szept. 135 eur / fő, gyerekkedvezmény nincs
 • Indul: egész évben minden nap
 • Időtartam, mit tartalmaz: 4-5 óra, odautazást önállóan szükséges megoldani

 

SZICÍLIA TÚRA

Indulás a szállodából hajnali 4:45-5:15 körül. 2 óra utazás katamaránnal Valletta és Pozzallo között. Ezután kb. 2óra buszozás az Etnához. Etnán édességek, mézek és borok kóstolója, vásárlási lehetőség. 1,5-2 órás megálló 2000 m-es magasságban. Itt már lesznek nem aktív kráterek. Innen fel lehet menni felvonóval és dzsippekkel kb. 2800 m magasságig (ennek díja kb. 60 eur / fő). Az Etna teljes magassága 3360 m. Modica hangulatos helyi városkájában újabb megálló következik. Május-szeptember között Taormina az elbűvölő sziklára épült város a görög színház romjával.

Meleg ruhát érdemes vinni és személyi igazolványt vagy útlevelet is szükséges erre a napra. Utazás vissza a szálláshelyre 22.00 illetve főszezonban éjfél után.

 • Ár: 141 eur / fő, gyerek: 109 eur / fő (2-14 éves korig)
 • Indul: egész évben minden héten szerda, péntek, vasárnapi napokon, májustól szeptemberig hétfőnként is
 • Időtartam, mit tartalmaz: 20 óra, idegenvezetést, közlekedést

 

KIRÁNDULÁS COMINO-RA

Hajó indul időjárás függvényében Cirkewwa-ból menetrend szerint többször egy nap, ára 13 eur/fő oda-vissza.

 

Indulás előtti 48 órán belüli lemondás esetén nem áll módunkban visszatérítést fizetni.

VALAMI RENDHAGYÓRA VÁGYIK?

Egyedi ajánlatok

SZEMÉLYRE SZABOTT KIRÁNDULÁSOK, MAGÁNTÚRÁK