CSOPORTOS KIRÁNDULÁSOK, MAGÁNTÚRÁK

különleges máltai felfedezések magyar idegenvezetővel

KIS CSOPORTOS ÉS EGYÉNI TÚRÁK

Számtalan nagy buszos kirándulás, megannyi turista kalauzolása után eljött az ideje annak is, hogy mindazt az eddig háttérbe szoruló tapasztalatot, rejtett helyszíneket amelyek engem igazán motiválnak, most másokkal is megosszam egyedi túrák keretein belül azokkal, akik erre nyitottak.

Megállunk élvezni a pillanatokat, közben akár ismerkedünk a valódi máltai ízekkel egy piknik keretein belül. A gasztro ízrobbanáshoz évszázados receptek között válogatunk a helyi péknél, halboltban és piacon szerzünk be mindent, és adjuk át magunkat a főzés izgalmának… hogyan készül a máltai nyúlragu, honnan érdemes mindent beszereznünk a könnyű kis mediterrán fogásokhoz, hogyan süthetünk pillanatok alatt finom halat, vagy főzhetünk kagylót, tintahalat, rákot, hol van jó piac, hol ehetjük a legfinomabb süteményeket, ismerjük meg a helyi pék kínálatát. Az olasz hagyományoknak hódolva térhetünk be egy jó pizzára egy olyan öbölben, amely mellett biztosan elmennénk.

Ha fittek szeretnénk maradni a nyaralás alatt is; fussunk a tengerparti sétányon, tegyünk gyalogtúrákat elbűvölő helyeken, menjünk zumbára, tanuljunk salsázni, tengeri kajakozzunk, búvárkodjunk vagy snorkelezzünk, lovagoljunk, jógázzunk, kerékpározzunk. Mindeközben koncertek, fesztiválok és egyéb programok is várnak minket.

Az ár többek között függ a túra időtartamától, a használt közlekedési eszköztől és létszámtól is. Kérje ajánlatomat!

Szolgáltatásaim között továbbá indulás előtti tanácsadás, információnyújtás, valamint érkezést követően információs óra is kérhető a szálláson, díjfizetés ellenében.Ha Ön mégis a hagyományos felfedezésnél maradna, Máltán számos, a főbb látnivalók felkeresését biztosító magyar nyelvű buszos túrán, fürdős hajókiránduláson vehet részt (idegen nyelven).Továbbá felkereshetjük a delfinparkot, ahol bemutatókat tekinthetünk meg, vagy simogathatjuk, illetve úszhatunk is a delfinekkel. Ha kedvet kapunk egy szicíliai kiruccanáshoz, ennek sincs akadálya (magyar vezetés minimális létszám függvényében).

2020. július 1-jén Málta megnyitotta kapuit a turisták előtt. Szép lassan, óvintézkedések mellett, újra indul az élet. Heti aktuális magyar és angol nyelvű programokról kérje tájékoztatómat a [email protected] címen!

VALAMI RENDHAGYÓRA VÁGYIK?

Egyedi ajánlatok

SZEMÉLYRE SZABOTT KIRÁNDULÁSOK, MAGÁNTÚRÁK