Fotózás Máltán


Életünk fontos, szép pillanatait jó megörökíteni.

Én még mindig hiszek abban, hogy a fotókat kinyomtatva, előhívatva nézegetni még nagyobb élmény. Kitéve a lakásunkba igazán magunkkal vihetünk csodás emlékeket a hétköznapokba is. Miért ne bíznánk magunkat profi kezekre? Egy fotós más szemmel nézi a világot, más perspektívából figyeli a dolgokat.

Ha saját telefonunkkal, kameránkkal próbálkozunk, amíg a képek beállításával, készítésével vagyunk elfoglalva, nem a jelent éljük meg. Félresikerült selfie-k, rossz fényviszonyok, nem adja vissza a kép… ismerős szavak, gondolatok? Jól esik egy segítő kéz, aki tanácsot fog adni a kép kompozíciójában, hogy csak bele tudjuk magunkat engedni a pillanat megélésébe.

Egy fotózás önmagában felér egy lelki feltöltődéssel. Főleg, ha különleges helyszíneken készül, emlékezetes alkalmak során. Egy nyaralás pontosan ilyen.

A legtöbb kiránduláson profi fotós tart velünk, aki spontán örökíti meg a nap pillanatait. Ezeket a képeket a Vendégek beleegyezésével felhasználom a közösségi médiában. Lehetőség nyílik privát – portré képeket is igényelni, melyeket kérés szerint publikálok, vagy csak a Vendégek részére továbbítok. További információkért és árakért kattintson ide.

De egy komplett privát fotózással meglephetjük kedvesünket, családunkat, barátainkat barangolásaink alkalmával különleges helyszíneken. Adhatjuk ajándékba születésnapra, házassági évfordulóra, szervezhetünk köré lánykérést vagy esküvőt, de csak önmagában ha szeretnénk az utazáson profi képeket készíttetni, szívesen ajánlom Földi Pál-t, aki számomra is bizonyította, az általa készített fotók tükrözik Málta és az én kötődésemet. További információkért és árakért kattintson ide.

Similar Posts